Pitkästä aikaa!
Rippijuhlani
Pääsin siis tänäkesänä ripille kauniissa hausjärven kirkossa ja sitä me juhlistimme kotona herkuilla joista kerron teille seuraavaksi.
Täytekakku on 6 munan sokerikakkupohja, vaniliakiisselitäytteellä ja mansikkahillokkeella.
Kuorrutteena siinä on puoliksivärjättyä marenkikreemiä (ohje: http://kakkusankari.blogspot.fi/2016/12/sveitsilainenmarenkivoikreemi.htl), kukkia ja mansikoita.
Hyytelökakku on tehty samalla ohjeella kuin aikaisemmin julkaisemani mangohyytelökakun ohjeella poikkeuksena vain mango muutettuna tuoreihin survottuihin mansikoihin. (ohje: http://tassunjalkiataikinassa.blogspot.fi/2016/08/mangohyytelokakku-taa-kakku-on-meidan.html )
Macaronit olen myös tehnyt itse. Ne on tehty dr. sugarin ohjeella täydellinen macarons. Tällä ohjeella olen tehnyt varmaan kymmenen kertaa macaroneja enkä ole vielä kertaakaan epäonnistunut.
Suolaisina oli lohipiirakkaa, ohje aiemmin blogissani ja mummon tekemiä karjalanpiirakoita.
Oli herkullista ja kivasti laitettu tarjolle
VastaaPoista